Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Топли брускети с шипков мармалад и пресни плодове
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязваме франзелите на две по дължина и ги намазваме с масло. В дълбока купа настъргваме на ситно моцарелата. Прибавяме шипковия мармалад, боровинките и канелата и разбъркваме добре. Със сместа намазваме хлебчетата и ги запичаме в предварително загрята на 220˚ C фурна, докато хванат лека коричка. Поднасяме ги топли.