Верига от любими рецепти
Топли брускети с шипков мармалад и пресни плодове

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Манчев
шеф Манчев
Готви с рецептите на шеф Иван Манчев

Съставки

багети багета
(със семена)
2
шипков мармалад шипков мармалад150 g g
краве масло краве масло50 g g
моцарела моцарела50 g g
боровинки боровинка
(или други пресни плодове по избор)
50 g g
канела канела1 щипки щипка

Топли брускети с шипков мармалад и пресни плодове

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

15 min
(2)

Начин на приготвяне

Нарязваме франзелите на две по дължина и ги намазваме с масло. В дълбока купа настъргваме на ситно моцарелата. Прибавяме шипковия мармалад, боровинките и канелата и разбъркваме добре. Със сместа намазваме хлебчетата и ги запичаме в предварително загрята на 220˚ C фурна, докато хванат лека коричка. Поднасяме ги топли.