Верига от любими рецепти
Тригуни със сьомга и свеж сос

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

пушена сьомга пушена сьомга100 g g
коктейлни скариди коктейлна скарида100 g g
крем сирене крем сирене100 g g
краставици краставица100 g g
репичка репичка100 g g
див лук див лук10 стръка стрък
мед мед1 ч.л. ч.л.
горчица горчица2 ч.л. ч.л.
оцет оцет1 ч.л. ч.л.
олио олио2 с.л. с.л.
копър копър1 връзка връзка
краве масло краве масло4 с.л. с.л.
пълнозърнест хляб пълнозърнест хляб
(за тостер)
4 филии филия
сол сол
черен пипер черен пипер

Тригуни със сьомга и свеж сос

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

25 min
(1)

Начин на приготвяне

1. Разбъркай меда, горчицата, оцета и олиото. Накълцай копъра, като оставиш няколко стръка за гарниране, и го прибави, овкуси със солта и черния пипер.

2. Нарежи на кръгчета дивия лук, като оставиш няколко за украса. Смеси го с крем сиренето и овкуси.

3. Обели краставицата, почисти репичките и ги нарежи на шайби.

2. Препечи филиите в тостера и ги намажи тънко с масло. Нареди отгоре шайбите краставица и сьомгата, поръси със соса от горчица и мед и гарнирай с останалия копър. Раздели на две филиите пълнозърнест хляб и ги намажи с крема с див лук. Разпредели отгоре скаридите и шайбите репички и украси със стръковете див лук.