
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТригуни със сьомга и свеж сос
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Разбъркай меда, горчицата, оцета и олиото. Накълцай копъра, като оставиш няколко стръка за гарниране, и го прибави, овкуси със солта и черния пипер.
2. Нарежи на кръгчета дивия лук, като оставиш няколко за украса. Смеси го с крем сиренето и овкуси.
3. Обели краставицата, почисти репичките и ги нарежи на шайби.
2. Препечи филиите в тостера и ги намажи тънко с масло. Нареди отгоре шайбите краставица и сьомгата, поръси със соса от горчица и мед и гарнирай с останалия копър. Раздели на две филиите пълнозърнест хляб и ги намажи с крема с див лук. Разпредели отгоре скаридите и шайбите репички и украси със стръковете див лук.