
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Великденска салата със запечено биволско сирене
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Измиваме и накъсваме салатата, поставяме я в купа. Нарязваме краставицата на жулиени, репичките на шайби, пресния лук на дребно и ги добавяме към салатата.
2. Смесваме маслиновото масло, сока от лимон и ситно нарязания пресен чесън, и объркваме със салатата.
3. На сух тиган запечатваме биволското сирене за 10 - 15 sec от всяка страна.
В чиния поставяме овкусената салата, подреждаме нарязаните яйца отгоре, а отстрани приготвеното биволско сирене.