
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеЮжноамериканска рибена чорба
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Размрази поотделно треската и спанака.
2. Обели чесъна, пресовай го и смеси с бъркане със сока от един лайм, кимиона, кориандъра, солта и черния пипер. Подсуши рибата, нарежи я на хапки и я мариновай най-малко 30 min в подправките.
3. Обели лука и го нарежи на кубчета. Измий чушките, отстрани им семките и ги нарежи на кубчета. Задуши лука и чушките за 2 min в сгорещено олио. Добави доматите, кокосовото мляко и бульона, овкуси със солта и черния пипер и готви 10 min.
4. Междувременно свари ориза във вряща подсолена вода според указанията върху опаковката.
5. Прибави маринованата риба и леко изстискания спанак в горещата чорба и остави да се готви ок. 8 min. Подправи, наръси с откъснати листенца кориандър и сервирай с ориза.