Верига от любими рецепти
Здравият Макс

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

ръжен хляб ръжен хляб4 филии филия
пушена шунка пушена шунка4 шайби шайба
маслиново масло маслиново масло2 с.л. с.л.
яйца яйце4
пресен лук пресен лук1 стръка стрък
див лук див лук1 връзка връзка
сол сол
черен пипер черен пипер

Здравият Макс

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

20 min
(5)

Начин на приготвяне

1. Запържи филиите и шунката на порции в малко количество сгорещено масло за 1 - 2 min от всяка страна. Извади ги и ги остави на топло.

2. Счупи яйцата в тиган. Изпържи заедно с шунката и хляба в горещата мазнина четири яйца на очи, леко подправи със солта и черния пипер.

3. Междувременно почисти лука и го нарежи на фини кръгчета. Дивия лук нарежи на колелца.

4. Подреди по една шайба шунка и едно яйце върху всяка филия, наръси отгоре кръгчетата кромид лук и колелцата зелен лук и сервирай веднага.

Купи в Lidl

Гръцко маслиново маслоГръцко маслиново масло
Гръцко маслиново масло
30.01 - 05.02
9,99*лв.
* Предложенията важат за посочения за съответния артикул период. Артикулите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция, а тези без ценово намаление - още в първия ден на промоцията. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 артикула или 5 kg на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 kg на клиент. Повече информация за характеристиките, състава и суровините на артикулите е налична на опаковките. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.