
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listЖасминов ориз с тофу
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Приготвяме ориза според указанията на опаковката. Запичаме кашуто в сух тиган до златисто кафяво и го оставяме да изстине.
Обелваме мангото, отделяме го от костилката и нарязваме на кубчета. Мариноваме го с чили соса и сока от половината лайм. Втората половина лайм нарязваме на тънки резени.
Нарязваме тофуто на малки кубчета и го запържваме в предварително загрят тиган с олио за около 2 min. Обръщаме го и от двете страни, за да не загори.
След като тофуто е готово сервираме заедно с ориза. Гарнираме с хрупкави водорасли, резенчета лайм, манго и кашу.