Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listАроматно селско хлебче с пушена сьомга и поширани яйца
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Разрязваме хлебчето на две. Нарязваме на ситно сушения домат и го намазваме на хлебчето. Запичаме на 200° C за 3 min.
Отделно в купа смесваме крем сиренето, нарязания на ситно див лук, каперсите, настърганата кора от лайма, и половината изцеден сок от плода. Поръсваме с черен пипер. Объркваме до получаването на хомогенна смес.
Приготвяме пошираните яйцата.
Поднасяме, като редим върху хлебчето първо сместа с крем сиренето, след това сьомгата, нарязана на ленти и пошираните яйца. Отгоре поръсваме с пресен девесил и пушен пипер.