Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
бургер от сьомга бургер от сьомга | 4 бр. бр. | |
хлебчета за бургер хлебче за бургер | 4 бр. бр. | |
рукола рукола | 120 g g |
За соса
кисело мляко кисело мляко | 80 g g | |
майонеза майонеза | 40 g g | |
див лук див лук | 10 g g | |
кисели краставички кисела краставичка | 20 g g | |
каперси каперси | 10 g g | |
лимонов сок лимонов сок | 10 ml ml | |
олио олио | 10 ml ml | |
сол сол | ||
черен пипер черен пипер |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listБургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни на тиган.
В предварително загрята мазнина на средно силен котлон пържим директно замразения бургер в продължение на 8 - 10 min. Запечатваме го от всяка страна.
В басан смесваме всички продукти за соса и ги объркваме до получаването на хомогенна смес.
Поднасяме, като слагаме сьомга бургера върху хлебчето, след това соса, руколата и втората половина на хлебчето най-отгоре.