
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеАнглийска закуска
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Почисти и измий доматите и гъбите. Разполови доматите.
2. Запържи бекона в два тигана. След това добави наденичките, гъбите и доматите и ги изпържи от всички страни за 5 - 8 min в мазнината от бекона. Постави всичко в тава и я остави на топло в предварително загрята на 75°C фурна.
3. Разтопи в тиган 1 - 2 с.л. масло. Разполови филиите на триъгълници и ги изпържи в сгорещеното масло за ½ - 1 min от всяка страна. Постави и тях на топло.
4. Сгорещи останалото масло в тиганите. Счупи в тях яйцата и ги изпържи на очи. По желание можеш да ги обърнеш. Овкуси със солта и черния пипер и ги гарнирай с оставените на топло продукти. Сервирай с кетчуп.