
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
гъби гъби | 20 бр. бр. | |
тиквички тиквичка | 1 бр. бр. | |
моркови морков | 3 бр. бр. | |
бърбън уиски бърбън уиски | 50 ml ml | |
салам Финокиона салам Финокиона | 1 бр. бр. | |
сирене бурата сирене бурата | 4 бр. бр. | |
италианска сурова шунка италианска сурова шунка | 1 бр. бр. | |
хляб
хляб (с розмарин и маслиново масло) | ||
чесън чесън | ||
сол сол | ||
маслиново масло маслиново масло | ||
розмарин розмарин | ||
балсамов оцет балсамов оцет |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listАнтипасти със сирене бурата
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Почистваме гъбите. Измиваме тиквичките, разполовяваме ги по дължина и нарязваме на филийки.
Нарязваме морковите на четвъртинки по дължина и след това ги разполовяваме. Смесваме зеленчуците със счукания чесън, сол, маслиново масло, бърбън и наситнен розмарин и ги разпределяме в тава за печене. Печем в загрята фурна на 200° C за около 12 min.
Поръсваме готовите зеленчуци с балсамов оцет. Сервираме със салам, бурата, шунка и хляб с розмарин.