Брускети с авокадо и пилешко и салата със зелена чушка

Брускети с авокадо и пилешко и салата със зелена чушка

ТрудностЛесна
Приготвяне30 min

Начин на приготвяне

    Изпичаме чушката на грил тиган, във фурна или чушкопек. Обелваме я и я нарязваме на лентички, а домата - на четвъртинки.

    Пилешкото филе приготвяме на тиган, като го овкусяваме със сол, и го запичаме в предварително сгорещеното маслиново масло.

    Намачкваме авокадото и го смесваме с няколко капки лимонов сок и крем сиренето. С получената смес намазваме хлебчето и отгоре поставяме изпеченото пилешко филе, нарязано на слайсове.

    Поставяме брускетите и салатата в кутията за училище, като по желание може да добавим в малък съд допълнително маслиново масло за овкусяване на салатата.