
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
бургер от сьомга бургер от сьомга | 4 бр. бр. | ||
хлебчета за бургер хлебче за бургер | 4 бр. бр. | ||
рукола рукола | 120 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеБургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни на тиган.
В предварително загрята мазнина на средно силен котлон пържим директно замразения бургер в продължение на 8 - 10 min. Запечатваме го от всяка страна.
В басан смесваме всички продукти за соса и ги объркваме до получаването на хомогенна смес.
Поднасяме, като слагаме сьомга бургера върху хлебчето, след това соса, руколата и втората половина на хлебчето най-отгоре.