Верига от любими рецепти
Бургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Манчев
шеф Манчев
Готви с рецептите на шеф Иван Манчев

Съставки

замразени бургери от сьомга замразен бургер от сьомга4 бр. бр.
хлебчета за бургер хлебче за бургер4 бр. бр.
рукола рукола120 g g

За соса

кисело мляко кисело мляко80 g g
майонеза майонеза40 g g
див лук див лук10 g g
кисели краставички кисела краставичка20 g g
каперси каперси10 g g
лимонов сок лимонов сок10 ml ml
олио олио10 ml ml
сол сол
черен пипер черен пипер

Бургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

15 min
(10)

Начин на приготвяне

Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни на тиган.
В предварително загрята мазнина на средно силен котлон пържим директно замразения бургер в продължение на 8 - 10 min. Запечатваме го от всяка страна.
В басан смесваме всички продукти за соса и ги объркваме до получаването на хомогенна смес.
Поднасяме, като слагаме сьомга бургера върху хлебчето, след това соса, руколата и втората половина на хлебчето най-отгоре.