Чабата с чери домати и козе сирене и сок от ябълка и морков

Чабата с чери домати и козе сирене и сок от ябълка и морков

ТрудностЛесна
Приготвяне10 min

Начин на приготвяне

    Разрежи чабатите по средата и ги намажи с масло.

    Постави тънко нарязано козе сирене и запечи за около 2 - 3 min. на 220⁰C.

    Извади от печката.

    Нарежи чери доматите в дълбок съд, прибави айсберга и краставицата и овкуси със сол и маслиново масло. Разбъркай добре и прибави към чабатите заедно с малко кетчуп.

    Сок от ябълка и морков:

    Измий ябълките и морковите.

    Обели ги и ги направи на сок с помощта на сокоизстисквачката.

    Прибави кленовия сироп разбъркай добре, за да се смесят вкусовете.

    Стръкчето мента е твоят финален щрих!