Начин на приготвяне
Изпичаме чушките за около 20 min на 200 - 220 °C.
Изпечените чушки слагаме в купа, поръсваме със сол и покриваме с фолио за около 10 min, за да омекнат.
Задушаваме в масло ситно нарязан лук и оставяме настрана да изстине.
През това време в купа натрошаваме сиренето, добавяме жълтък и ситно нарязан магданоз. Към него добавяме задушения лук и объркваме до получаването на хомогенна смес.
Почистваме чушките и внимателно ги пълним със сместа.
В две отделни купи слагаме брашното, галетата, а в третата разбиваме яйцата.
Панираме пълните чушки като овалваме в брашно, след това в яйце и в галета.
Пържим в добре загрята мазнина до златисто.
Оставяме чушките на домакинска хартия, за да се отцедят от мазнина.
Поднасяме с млечен сос с копър и чесън.