
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
виенски кренвирши виенски кренвирш | 4 | ||
хлебчета за хот дог хлебче за хот дог | 4 | ||
кисели краставички кисела краставичка | 75 g g | ||
каперси каперси | 1 ч.л. ч.л. | ||
копър копър | връзка връзка | ||
майонеза майонеза | 100 g g | ||
йогурт
йогурт (натурален) | 50 g g | ||
горчица горчица | 40 g g | ||
кетчуп кетчуп | 40 g g | ||
пържен лук пържен лук | 40 g g | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер | |||
захар захар |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеДатски хотдог
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Остави корнишоните да се отцедят. Нарежи 30 g на фини кубчета, а остатъка - на тънки шайби. Остави каперсите да се отцедят и ги накълцай. Откъсни връхчетата на копъра и накълцай и тях. Разбъркай ги с каперсите, корнишоните, майонезата и йогурта. Овкуси със солта, черния пипер и захарта.
2. Стопли кренвиршите в гореща вода. Разполови хлебчетата и ги запечи за кратко. Едната страна на всяко хлебче намажи с горчица или кетчуп. Остави кренвиршите да се отцедят и ги постави върху долната половина от хлебчето. Разпредели отгоре майонезената смес, добави върху нея корнишоните на шайби и пържения лук и захлупи всичко с другата половина на хлебчето.
Съвет:
В Дания хотдог се приготвя традиционно с røde pølser - оцветени в червено наденички.