
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listДатски хотдог
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Остави корнишоните да се отцедят. Нарежи 30 g на фини кубчета, а остатъка - на тънки шайби. Остави каперсите да се отцедят и ги накълцай. Откъсни връхчетата на копъра и накълцай и тях. Разбъркай ги с каперсите, корнишоните, майонезата и йогурта. Овкуси със солта, черния пипер и захарта.
2. Стопли кренвиршите в гореща вода. Разполови хлебчетата и ги запечи за кратко. Едната страна на всяко хлебче намажи с горчица или кетчуп. Остави кренвиршите да се отцедят и ги постави върху долната половина от хлебчето. Разпредели отгоре майонезената смес, добави върху нея корнишоните на шайби и пържения лук и захлупи всичко с другата половина на хлебчето.
Съвет:
В Дания хотдог се приготвя традиционно с røde pølser - оцветени в червено наденички.