
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Чийзкейк мъфини със сьомга
пшенично брашно пшенично брашно | 200 g g | ||
яйца яйце | 3 бр. бр. | ||
краве масло краве масло | 80 g g | ||
бакпулвер бакпулвер | 1 ч.л. ч.л. | ||
крем сирене крем сирене | 400 g g | ||
пушена сьомга пушена сьомга | 200 g g | ||
див лук див лук | 1 връзка връзка | ||
копър копър | 0,5 връзка връзка | ||
сметана за готвене сметана за готвене | 60 ml ml | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Пармезанови мъфини със сушени домати
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеДва вида мъфини
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Чийзкейк мъфини със сьомга
Разбиваме яйцата и бакпулвера, добавяме крема сирене, сметана, масло и пшеничното брашно.
Добавяме дивия лук и копъра, пушената сьомга, сол и пипер.
Прехвърляме във формички за мъфини и печем в предварително загрята на 180˚ С фурна за 15-20 min.
Пармезанови мъфини със сушени домати
Разбиваме яйцата с бакпулвера, добавяме прясно краве мляко, масло и олиото от сушените домати. Слагаме маслиново масло. Добавяме пшенично брашно, нарязаните сушени домати и половината от пармезана. Овкусяваме със сол и пипер.
Прехвърляме във формички за мъфини, поръсваме с останалия пармезан и печем в предварително загрята на 180˚ С фурна за 15-20 min.