
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
горчица горчица | 4 с.л. с.л. | ||
зелени маслини зелена маслина | 100 g g | ||
червен лук червен лук | 2 глави глава | ||
бира бира | 50 ml ml | ||
дафинов лист дафинов лист | 4 бр. бр. | ||
черен пипер черен пипер |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеГрил марината за свинско месо
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Обелваме и нарязваме лука на ситно. Отцеждаме и нарязваме маслините. Смесваме всички съставки и подправяме с черен пипер.
Смесваме месото с маринатата, покриваме и оставяме да преседи в хладилник поне 3 h.