Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета

Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета

ТрудностЛесна
Приготвяне15 min

Начин на приготвяне

    Разрязваме земела на две, намазваме половинките с кравето масло и ги запичаме за 3 min в предварително загрята на 200° С фурна. След това изваждаме хлебчето и след като леко изстине, поставяме върху него нарязаните на триъгълници парчета шунка и кашкавал и киселите краставички, нарязани на тънки ленти. Изчакваме хлебчето напълно да изстине, след което поставяме готовия хамбургер в кутията.

    За „охлювчетата“ измиваме добре зеленчуците и ги режем на тънки ленти с помощта на белачка. Налагаме парче краставица и парче морков едно върху друго и ги завиваме на руло. Поставяме ги в кутията и към тях слагаме лимона, който изцеждаме отгоре им непосредствено преди ядене.