Хрупкави гофрети

Хрупкави гофрети
Степен на трудностЛесна
Време за приготвяне15 min

Начин на приготвяне

    В дълбока купа сложи 250 g краве масло и 1 ч.ч. захар и ги разбий с миксер.

    Добави едно след друго 2 яйца, като бъркаш постоянно.

    Когато сместа стане хомогенна, долей 500 ml прясно мляко и продължи да разбиваш с миксера.

    Добави 2 ч.ч. брашно, в което предварително си сложил 1 пакетче бакпулвер и 1 пакетче ванилия. Бъркай до получаване на гъста смес.

    С помощта на четчица намажи гофретника с малко мазнина и когато загрее, излей с черпак малко от сместа.

    Печи гофретите 6 – 7 min.

    Поднеси ги с течен шоколад, сладко или плодове.