
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listХрупкаво тофу
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Приготвяме ориза във вряща подсолена вода според инструкциите на опаковката.
Обелваме морковите, разрязваме ги на две по дължина и ги нарязваме на ивици.
Почистваме гъбите и ги разрязваме наполовина. Почистваме и измиваме зеления лук и го нарязваме на парчета. Загряваме 2 с.л. олио в уок и запържваме зеленчуците за около 2 min.
Междувременно нарязваме тофуто напречно на 8 парчета. Овалваме ги първо в брашно, след това в разбитото яйце и накрая в микса от галета и кокос.
Запържваме парчетата тофу от двете страни в 100 ml горещо олио за около 2 min, докато станат хрупкави. Подправяме зеленчуците със соев сос.