Кростини с шунка и пъпеш, с домати и манго и с крем сирене

Кростини с шунка и пъпеш, с домати и манго и с крем сирене

ТрудностЛесна
Приготвяне20 min

Начин на приготвяне

    Измиваме и нарязваме доматите на ситно. Отстраняваме костилката и кората на авокадото. Нарязваме месестата част на мангото. Измиваме кориандъра, подсушаваме и нарязваме листата. Смесваме съставките със сока от лайм. Подправяме със сол и черен пипер.

    Обелваме и нарязваме пъпеша. Измиваме босилека, подсушаваме го и го нарязваме на тънки лентички.

    Разполовяваме краставицата по дължина и я нарязваме на тънки ивици. Измиваме и отцеждаме спанака.

    Намазваме филийките хляб с маслиновото масло и ги препичаме в загрят тиган от двете страни до златисто кафяво.

    Първите 4 филийки намазваме със сместа от домати и манго. Другите 4 гарнираме с шунка, пъпеш и босилек. А последните намазваме с крема сиренето и отгоре добавяме краставица, спанак и пушена сьомга.