Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме доматите на ситно. Отстраняваме костилката и кората на авокадото. Нарязваме месестата част на мангото. Измиваме кориандъра, подсушаваме и нарязваме листата. Смесваме съставките със сока от лайм. Подправяме със сол и черен пипер.
Обелваме и нарязваме пъпеша. Измиваме босилека, подсушаваме го и го нарязваме на тънки лентички.
Разполовяваме краставицата по дължина и я нарязваме на тънки ивици. Измиваме и отцеждаме спанака.
Намазваме филийките хляб с маслиновото масло и ги препичаме в загрят тиган от двете страни до златисто кафяво.
Първите 4 филийки намазваме със сместа от домати и манго. Другите 4 гарнираме с шунка, пъпеш и босилек. А последните намазваме с крема сиренето и отгоре добавяме краставица, спанак и пушена сьомга.