Начин на приготвяне
1. Обели картофите, отстрани семките на чушката и ги нарежи на кубчета заедно с тиквичката. Обели лука и чесъна и ги нарежи на фини кубчета.
2. Задуши за 2 min подготвените продукти в 2 с.л. сгорещено маслиново масло. Загаси с виното и бульона и кипни. Измий стръка розмарин, изтръскай водата от него и го добави. Овкуси със солта, черния пипер и кимиона и готви под капак 10 min.
3. Излей течността от нахута, изплакни го и го остави да се отцеди. Залей доматите кратко с гореща вода, излей я, залей ги със студена и ги обели. Добави нахута в супата и готви още 5 min. След това добави граха и доматите, готви още 3 min, овкуси и отстрани стръка розмарин.
4. Междувременно препечи леко филиите чабата. Наръси ги с останалото маслиново масло и сол и ги сервирай към супата.