Ньоки с гъбен сос и тофу

Ньоки с гъбен сос и тофу
Степен на трудностЛесна
Време за приготвяне30 min

Начин на приготвяне

    Смачкваме скилидките чесън и нарязваме гъбите на едро, лука на шайби и тофуто по дължина.

    Загряваме кокосовото масло в тиган и запържваме в него тофуто. Добавяме гъбите, лука и чесъна. Задушаваме за кратко и деглазираме със сметана.

    Оставяме всичко да заври и подправяме със соев сос, горчица и пресен босилек. Към тях добавяме разполовените чери домати и оставяме за кратко да се задушат със соса и зеленчуците.

    През това време приготвяме ньоките според указанията на опаковката. След като са готови сервираме заедно с готовия гъбен сос и тофуто.