Пържен котлет от шаран с ризото от кускус

Пържен котлет от шаран с ризото от кускус

ТрудностСредно трудна
Приготвяне60 min

Начин на приготвяне

    1) Първо, свари кускуса за около 10 минути, а после го изцеди.

    2) Запържи в дълбок съд в масло пресния лук, чесъна и месестата част на домата.

    3) Добави сметаната и овкуси. После добави и орехите и кускуса. А накрая - и пармезана и босилека.

    4) Изчисти шарана и го нарежи на котлети.

    5) Овкуси котлетите със сол, черен пипер и сок от лимон и ги оваляй в брашно. Изпържи ги в гореща мазнина.

    6) Сервирай в чиния отдолу кускуса, а отгоре - котлета и резенче лимон.