
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Манчев
Вкусът на рибата се съчетава чудесно с чаша Cimarosa Шардоне, Калифорния.
Съставки
лаврак
лаврак (или ципура) | 4 | |
лайм лайм | 5 бр. бр. | |
мед мед | 10 g g | |
маслиново масло маслиново масло | 50 ml ml | |
олио олио | 10 ml ml | |
мащерка мащерка | ||
босилек босилек | ||
сол сол | ||
черен пипер черен пипер |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listРиба на грил със сос от лайм, мед и билки
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Изчистената риба овкусяваме със сол и черен пипер, а мащерката слагаме вътре.
Намазваме я с олио и печем на грил за около 15-20 min.
Смесваме сока от лайм с меда, маслиновото масло и накълцания босилек. Разбиваме до получаването на хомогенна смес.
Сервираме готовата риба със соса.