Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
шеф Манчев
Вкусът на рибата се съчетава чудесно с чаша Cimarosa Шардоне, Калифорния.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listРиба на грил със сос от лайм, мед и билки
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Изчистената риба овкусяваме със сол и черен пипер, а мащерката слагаме вътре.
Намазваме я с олио и печем на грил за около 15-20 min.
Смесваме сока от лайм с меда, маслиновото масло и накълцания босилек. Разбиваме до получаването на хомогенна смес.
Сервираме готовата риба със соса.