Начин на приготвяне
Измиваме и разполовяваме доматите. Почистваме салатата и я нарязваме на едри парчета. Обелваме нектарините и ги разрязваме на половинки, след което махаме костилките и режем нектарините на полумесеци.
Измиваме магданоза, подсушаваме и го нарязваме на ситно. Обелваме лука и го нарязваме на фини ивици.
Запържваме царевицата цяла в загрят тиган с 1 супена лъжица олио до златисто кафяво. Изваждаме я и отделяме зърната от кочана.
Смачкваме скилидката чесън, така че люспата да се отвори. Подсушаваме месото.
Загряваме 2 супени лъжици олио в тиган и запържваме месото за около 3 min от всяка страна. Добавяме чесъна и завършваме готвенето в предварително загрята фурна на 120° C. Месото е готово при температура в сърцевината от 57° C, след което го изваждаме и оставяме настрана.
За дресинга смесваме горчицата, соковете от месото, 3 супени лъжици олио, оцет и кленов сироп. Подправяме със сол и черен пипер.
Смесваме готовите съставки за салатата с дресинга и подреждаме в чиния. Нарязваме месото на ивици, подреждаме отгоре салатата и поръсваме с пармезан.