Начин на приготвяне
За да приготвим разядката с хайвер, смесваме 2 супени лъжици хайвер с кората на био лимона, нарязаната връзка копър и крем фреш.
Сервираме пушената пъстърва с нарязания на кръгчета червен лук.
Запържваме кюфтенцата в олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме синьото сирене с крем фреш, подправяме с няколко капки лимонов сок и овкусяваме с малко сол и черен пипер.
Запържваме топчетата от сьомга в горещ тиган с олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме крем фреш с 3 супени лъжици сироп от касис, подправяме с малко сол и черен пипер и подреждаме в малка чиния.
Нарязваме селърито, размразяваме плодовете и разбъркваме заедно с малко копър. Смесваме всички съставки с крема за мазане с херинга. Сервираме с тънък хрупкав хляб.