Начин на приготвяне
Почистваме бон филето и го нарязваме на четири еднакви парчета по 150 g. Начукваме хубаво на тънък лист с дебелина около 2 mm. Овкусяваме със сол и пипер. Овалваме ги последователно в брашното, разбитите яйца и панкото. Сипваме половината олио в тиган и запържваме всяко парче месо поотделно до златисто от двете страни на средна температура, като внимаваме да не прегорят. Изваждаме ги върху кухненска хартия да се отцедят от излишната мазнина.
Обелваме и нарязваме картофите на пръчици. Изпържваме ги в останалото олио.
Отделно накъсваме айсберга, нарязваме морковите и тиквичките на тънки жулиени и ги объркваме в купа. Приготвяме дресинга, като смесваме горчицата, маслиновото масло, сока от лимона и портокала. Добавяме го към салатата и разбъркваме.
Поднасяме ястието, като от едната страна на чинията поставяме картофите, а от другата - салатата и шницела. Отгоре завършваме с резенче лимон и маслото, овкусено с копър.