
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеСупа от савойско зеле и картофи със сьомга
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Размрази рибните филета.
2. Обели и почисти корените за супа и картофите и ги нарежи на кубчета. Задуши ги за 2 - 3 min в сгорещено олио. Овкуси с кориандъра, предварително настърганото индийското орехче, солта и черния пипер и залей със зеленчуковия бульон. Кипни и остави 15 min да се готви под капак.
3. Почисти и измий савойското зеле, остави го да се отцеди и го нарежи на ивици с ширина ок. 1 cm. Добави го заедно с тахана в супата и готви под капак още 5 min.
4. В това време измий и подсуши сьомгата и я нарежи на кубчета със страна 2 - 3 cm. Овкуси със солта и сока от лайм. Подправи супата, добави кубчетата сьомга и готви 5 - 7 min.
5. Сервирай супата поръсена с листенца кориандър.