
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listСвински ребърца Spare Ribs в стил българска кавърма
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Почистваме чушките, лука и домата и ги нарязваме на едри кубчета. Запържваме ги в загрятото олио, докато омекнат. Овкусяваме със сол, чубрица, черен и червен пипер, ситно нарязан магданоз и чесън.
На грил тиган изпичаме ребрата заедно с гъбите, предварително почистени и разрязани на половинки. След като станат готови, ги прехвърляме в съда при зеленчуците, доливаме червеното вино и оставяме да се готви на слаб огън за около 10 min.
Поднасяме ястието топло, като върху канапе от зеленчуците слагаме ребърцата.