Свински ребърца Spare Ribs в стил българска кавърма

Свински ребърца Spare Ribs в стил българска кавърма
Степен на трудностЛесна
Време за приготвяне30 min

Начин на приготвяне

    Почистваме чушките, лука и домата и ги нарязваме на едри кубчета. Запържваме ги в загрятото олио, докато омекнат. Овкусяваме със сол, чубрица, черен и червен пипер, ситно нарязан магданоз и чесън.

    На грил тиган изпичаме ребрата заедно с гъбите, предварително почистени и разрязани на половинки. След като станат готови, ги прехвърляме в съда при зеленчуците, доливаме червеното вино и оставяме да се готви на слаб огън за около 10 min.

    Поднасяме ястието топло, като върху канапе от зеленчуците слагаме ребърцата.