
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listСвински стекове с панирани плодове по карибски
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Натрошаваме къдравия чипс и го смесваме с омекналото масло.
Смесваме Cajun style подправките със 100 ml мохито, мариноваме с тях пържолите от свински врат, покриваме и оставаме за около 1 h да се охладят.
Режем гъбите на четвъртинки, а лука - на кубчета и разбъркваме заедно с чили боба в съд за печене.
Слагаме пържолите отгоре и печем на фурна, предварително загрята на 200°, за около 10 min, като поставяме тавата в горната третина на фурната.
Когато са готови, вадим и разпределяме отгоре сместа от масло и натрошен чипс, намаляваме температурата на 160° и печем още 10 min до златисто-кафяво.
Приготвяме басматито и панираните плодове според инструкциите на опаковката и ги сервираме с пържолите. Гарнираме с листа пресен кориандър.