
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеТакос с риба тон
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Остави рибата тон да се отцеди и я накъсай на едро с вилица. Обели и накълцай лука. Почисти доматите и ги нарежи на кубчета. Откъсни листенцата на босилека и го нарежи на ивици. Обели авокадото, отстрани костилката и нарежи месестата част на плода на кубчета. Смеси всичко с маслиновото масло и подправи със солта и черния пипер.
2. Обели чесъна, пресовай го и го разбъркай със сметаната. Подправи с червения пипер и солта. Почисти марулята и я нарежи на много тънки ивици.
3. Запечи питките такос в предварително загрята фурна според указанията върху опаковката. Напълни ги с няколко ивици салата и с малко салата от риба тон и домати. Отгоре постави по малко сметана и сервирай веднага.
Съвет:
Сервирай салатата от риба тон, соса, ивиците салата и питките такос поотделно и остави всеки на масата да си приготви сам тако.