Талиатели с резене и каперси

Талиатели с резене и каперси
Степен на трудностЛесна
Време за приготвяне30 min

Начин на приготвяне

    1. Почисти резенето, остави зелената част настрана, отстрани дръжките и рендосай ивици с дебелина 3 - 4 mm. Обели лука и го нарежи на ивици.

    2. Запържи за 3 - 4 min лука и ивиците резене в сгорещено масло. Овкуси със солта и черния пипер и загаси със зеленчуковия бульон. Готви приблизително 4 min под капак, докато се получи „ал денте“.

    3. В това време свари талиателите във вряща подсолена вода.

    4. Остави каперсите да се отцедят. Добави ги заедно с прясното сирене към резенето и подправи.

    5. Остави талиателите да се отцедят и ги разбъркай със сместа от резене и каперси. Настържи пармезана и зелената част от резенето накълцай на едро и поръси пастата с тях.