
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
талиатели талиатели | 400 g g | ||
горгонзола горгонзола | 200 g g | ||
готварска сметана готварска сметана | 200 ml ml | ||
зеленчуков бульон зеленчуков бульон | 80 ml ml | ||
босилек босилек | 8 g g | ||
пармезан пармезан | 80 g g | ||
краве масло краве масло | 40 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеТалиатели със сос от горгонзола
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
В тиган поставяме маслото, горгонзолата, бульона и сметаната. Готвим на бавен огън до получаването на сос.
Сваряваме пастата и я прибавяме към соса. Поднасяме с листа от пармезан и пресен босилек.