
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТорта с профитероли и малини
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото в тенджера и смачкваме кантучините до ситни парченца. Смесваме кантучините с разтопеното масло, слагаме ги на дъното на форма за сладкиши и ги притискаме с лъжица до оформяне на блат с равна повърхност.
Накисваме желатина във вода според указанията на опаковката. През това време разбиваме сметаната във висока чаша. Смесваме я с рикотата, захарта и желатина, докато получим кремообразна смес. Добавяме захаросаните корички и разпределяме крема върху бисквитената основа.
Оставяме в хладилник за поне 4 h.
Гарнираме охладения сладкиш с профитероли, малини и мента.