Тортиля с лефт оувър пуйка или пиле

Тортиля с лефт оувър пуйка или пиле

ТрудностЛесна
Приготвяне30 min

Начин на приготвяне

    Задушаваме месото в тиган с доматеното пюре, боба и царевицата. Добавяме малко вода, овкусяваме със сол, черен и червен пипер. Нарязваме авокадото на слайсове, а домата - на филии.

    Намазваме с майонеза всяка тортиля и поставяме от месото, авокадото, айсберга, лимоновия сок и домата. Подправяме със сол и черен пипер. Добавяме сиренето по избор и завиваме.

    Слагаме малко олио в сух тиган на умерен котлон и запечатваме тортилите първо откъм отвора и след това ги обръщаме. Запичаме за по 3 – 4 min от всяка страна.