Тригуни със сьомга и свеж сос

Тригуни със сьомга и свеж сос

ТрудностЛесна
Приготвяне25 min

Начин на приготвяне

    1. Разбъркай меда, горчицата, оцета и олиото. Накълцай копъра, като оставиш няколко стръка за гарниране, и го прибави, овкуси със солта и черния пипер.

    2. Нарежи на кръгчета дивия лук, като оставиш няколко за украса. Смеси го с крем сиренето и овкуси.

    3. Обели краставицата, почисти репичките и ги нарежи на шайби.

    2. Препечи филиите в тостера и ги намажи тънко с масло. Нареди отгоре шайбите краставица и сьомгата, поръси със соса от горчица и мед и гарнирай с останалия копър. Раздели на две филиите пълнозърнест хляб и ги намажи с крема с див лук. Разпредели отгоре скаридите и шайбите репички и украси със стръковете див лук.