Начин на приготвяне
1. Почисти и измий зеления фасул. Обели картофите и ги нарежи на кубчета с размер 1 - 2 cm.
2. Обели лука и чесъна, нарежи лука на кръгове, а чесъна - на шайбички. Запържи ги в 2 с. л. сгорещено маслиново масло в голям тиган, докато станат стъклени, и ги извади.
3. Загрей 2 с. л. олио в тигана и изпържи в него картофите за ок. 7 min, като бъркаш от време на време. Подправи със сол, черен пипер и 2 ч. л. риган и също ги извади от тигана. 4. В останалото горещо олио запържи за 3 min зеления фасул, посоли и подправи с черен пипер. Върни обратно картофите, лука и чесъна, сипи 350 ml бульон и кипни. Остави да се готви под капак ок. 15 min.
5. В това време почисти и измий чери доматите. Прибави ги към зеленчуците, овкуси и остави да се задушават 5 - 8 min. Натроши сиренето Фета и го сервирай към готовите зеленчуци.