Верига от любими рецепти
Пунш с ягоди и рози

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

ягоди ягода1 kg kg
бяло вино бяло вино
(сухо)
750 ml ml
пудра захар пудра захар100 g g
розова вода розова вода2 - 3 с.л. с.л.
шампанско шампанско1 l l

Пунш с ягоди и рози

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

25 min
(2)

Начин на приготвяне

1. Почисти и измий ягодите и ги раздели на две или на четири в зависимост от големината им. Смеси бялото вино с пудрата захар и 2 с.л. розова вода и бъркай, докато захарта се разтопи. Добави ягодите и остави на хладно за най-малко 4 h (или за цяла нощ).

2. При нужда подслади още малко ягодовата смес с розова вода. Изсипи сместа в съд за пунш и залей с добре изстуденото шампанско.

3. Прочисти розите и ги накъсай на листенца. При сервиране добави листенцата в пунша.

Купи в Lidl

Български ягоди Български ягоди
Български ягоди
12.06 - 18.06
-21%
3,19
2,49*лв.
* Предложенията важат за посочения за съответния артикул период. Артикулите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция, а тези без ценово намаление - още в първия ден на промоцията. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 артикула или 5 kg на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 kg на клиент. Повече информация за характеристиките, състава и суровините на артикулите е налична на опаковките. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.