
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеПунш с ягоди и рози
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Почисти и измий ягодите и ги раздели на две или на четири в зависимост от големината им. Смеси бялото вино с пудрата захар и 2 с.л. розова вода и бъркай, докато захарта се разтопи. Добави ягодите и остави на хладно за най-малко 4 h (или за цяла нощ).
2. При нужда подслади още малко ягодовата смес с розова вода. Изсипи сместа в съд за пунш и залей с добре изстуденото шампанско.
3. Прочисти розите и ги накъсай на листенца. При сервиране добави листенцата в пунша.