« Назад

Дип от чушки и сирене Фета

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

25 min
(5)
Време
Трудност
5 Рейтинг
Дип от чушки и сирене Фета
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 25 min
Допълнителна информация:

без времето за охлаждане

1. Почисти и измий чушките, отстрани семките и ги нарежи на фини кубчета. Запържи ги за 2 min в сгорещено маслиново масло.

2. Обели чесъна, пресовай го и го прибави заедно със слънчогледовите семки. Продължи да пържиш още 3 – 4 min, докато течността се изпари. Подправи с 1 ч. л. риган и черен пипер и остави да изстине.

2. Отцеди сиренето Фета и го намачкай с вилица до получаването на фина паста. Смеси го с изварата и чушките. Подправи с риган и черен пипер.