
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Разядка с хайвер и крем фреш
хайвер хайвер | 2 с.л. с.л. | ||
лимони лимон | 1 бр. бр. | ||
копър копър | 1 връзка връзка | ||
крем фреш крем фреш |
Пушена пъстърва
пушена пъстърва пушена пъстърва | 300 g g | ||
червен лук червен лук | 1 глави глава |
Кюфтенца по шведски
кюфтенца кюфтенца | 1 опаковки опаковка | ||
олио олио | 1 с.л. с.л. | ||
синьо сирене синьо сирене | 150 g g | ||
крем фреш крем фреш | 1 опаковки опаковка | ||
лимонов сок лимонов сок | 1 с.л. с.л. | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Топчета от сьомга
топчета от сьомга
топче от сьомга (сварени) | 250 g g | ||
сироп от касис сироп от касис | 500 ml ml | ||
крем фреш крем фреш | 1 опаковки опаковка |
Салата от херинга
крем за мазане с херинга крем за мазане с херинга | 265 g g | ||
целина целина | 2 стръка стрък | ||
боровинки
боровинка (замразени) | 300 g g | ||
хляб
хляб (тънък хрупкав ) | 500 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеСкандинавски разядки
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
За да приготвим разядката с хайвер, смесваме 2 супени лъжици хайвер с кората на био лимона, нарязаната връзка копър и крем фреш.
Сервираме пушената пъстърва с нарязания на кръгчета червен лук.
Запържваме кюфтенцата в олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме синьото сирене с крем фреш, подправяме с няколко капки лимонов сок и овкусяваме с малко сол и черен пипер.
Запържваме топчетата от сьомга в горещ тиган с олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме крем фреш с 3 супени лъжици сироп от касис, подправяме с малко сол и черен пипер и подреждаме в малка чиния.
Нарязваме селърито, размразяваме плодовете и разбъркваме заедно с малко копър. Смесваме всички съставки с крема за мазане с херинга. Сервираме с тънък хрупкав хляб.