Верига от любими рецепти
Скандинавски разядки

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

Разядка с хайвер и крем фреш

хайвер хайвер2 с.л. с.л.
лимони лимон1 бр. бр.
копър копър1 връзка връзка
крем фреш крем фреш

Пушена пъстърва

пушена пъстърва пушена пъстърва300 g g
червен лук червен лук1 глави глава

Кюфтенца по шведски

кюфтенца кюфтенца1 опаковки опаковка
олио олио1 с.л. с.л.
синьо сирене синьо сирене150 g g
крем фреш крем фреш1 опаковки опаковка
лимонов сок лимонов сок1 с.л. с.л.
сол сол
черен пипер черен пипер

Топчета от сьомга

топчета от сьомга топче от сьомга
(сварени)
250 g g
сироп от касис сироп от касис500 ml ml
крем фреш крем фреш1 опаковки опаковка

Салата от херинга

крем за мазане с херинга крем за мазане с херинга265 g g
целина целина2 стръка стрък
боровинки боровинка
(замразени)
300 g g
хляб хляб
(тънък хрупкав )
500 g g

Скандинавски разядки

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

45 min
(9)

Начин на приготвяне

За да приготвим разядката с хайвер, смесваме 2 супени лъжици хайвер с кората на био лимона, нарязаната връзка копър и крем фреш.

Сервираме пушената пъстърва с нарязания на кръгчета червен лук.

Запържваме кюфтенцата в олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме синьото сирене с крем фреш, подправяме с няколко капки лимонов сок и овкусяваме с малко сол и черен пипер.

Запържваме топчетата от сьомга в горещ тиган с олио, след което ги поддържаме топли. Смесваме крем фреш с 3 супени лъжици сироп от касис, подправяме с малко сол и черен пипер и подреждаме в малка чиния.

Нарязваме селърито, размразяваме плодовете и разбъркваме заедно с малко копър. Смесваме всички съставки с крема за мазане с херинга. Сервираме с тънък хрупкав хляб.