
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
кашу
кашу (сурово) | 90 g g | ||
захар захар | 30 g g | ||
манго
манго (узряло) | 150 g g | ||
прясно зърнесто сирене високомаслено прясно зърнесто сирене | 100 g g | ||
ягоди ягода | 400 g g | ||
бял хляб бял хляб | 8 филии филия | ||
мента
мента (за украса ) |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеЯгодови кростини с крем от кашу
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Сложи ядките кашу в цедка, изплакни ги обилно с вода и ги подсуши с кухненска хартия. Смели фино 75 g ядки със захар, а останалите натроши на едро.
Обели мангото и пасирай фино месестата част на плода. Разбъркай плодовото пюре със смлените ядки и прясното зърнесто сирене.
Почисти и измий ягодите и ги нарежи на шайби. Запечи леко филиите хляб в тостер. Намажи ги с крема, нареди отгоре ягодите и украси с натрошеното кашу и с ментата.
Съвет:
Ако не използваш цялото количество крем от кашу, можеш да го съхраняваш 1 - 2 дни покрит в хладилник.