« Назад

Бейгъли (гевречета) с пушена сьомга и крема сирене

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

15 min
(2)
Време
Трудност
2 Рейтинг
Бейгъли (гевречета) с пушена сьомга и крема сирене
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 15 min

1. Почисти и измий зеления лук, остави каперсите да се отцедят. Нарежи лука и каперсите на ситно и ги смеси с крема сиренето. Овкуси със солта, черния пипер и меда.

2. Разполови гевречетата и ги запечи леко в тостер или на котлон. Намажи ги, където са срязани, с крема сиренето, и разпредели върху тях пушената сьомга. Нарежи кресона, наръси го отгоре и захлупи с горната половина на гевречетата.