« Назад

Бургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

15 min
(4)
Време
Трудност
4 Рейтинг
Бургер от сьомга, поднесен със сос Тартар и рукола
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 15 min
  • Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни на тиган.
  • В предварително загрята мазнина на средно силен котлон пържим директно замразения бургер в продължение на 8 – 10 min. Запечатваме го от всяка страна.
  • В басан смесваме всички продукти за соса и ги объркваме до получаването на хомогенна смес.
  • Поднасяме, като слагаме сьомга бургера върху хлебчето, след това соса, руколата и втората половина на хлебчето най-отгоре.