
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
За барбекю сос
олио олио | 50 ml ml | ||
лук
лук (стар) | 50 g g | ||
доматено пюре доматено пюре | 10 ml ml | ||
соев сос соев сос | 10 ml ml | ||
червен пипер
червен пипер (пушен) | 5 g g |
За салатата
салата Айсберг салата Айсберг | 120 g g | ||
лук
лук (стар) | 100 g g | ||
чери домати чери домат | 50 g g | ||
краве масло краве масло | 10 g g | ||
мед мед | 10 g g | ||
мащерка мащерка | 2 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеГовежди премиум бургер с халапеньо поднесен със салата Айсберг и карамелизиран лук
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Правим соса, като в съд смесим всички продукти и ги пасираме до хомогенна смес.
Нарязваме лука на шайби и го задушаваме в тиган с масло. Добавяме мащерка и мед и оставяме да редуцира.
Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни.
Запечатваме за около две минути от всяка страна и бургера с халапеньо. На второто обръщане на месото поставяме отгоре и слайса чедър, за да омекне.
Нарязваме бекона на слайсове и го печем в същия тиган или на добре загрята фурна на 200 градуса за 5 min върху хартия.
Подреждаме по следния начин: половинка хлебче, айсберг, шайба домат, карамелизиран лук, кисела краставичка, бургер, чедър, барбекю сос, бекон и отново хлебче. Гарнираме със салата Айсберг с чери домати, объркана с останалия карамелизиран лук.