Верига от любими рецепти
Кълцана наденица на скара и печени картофи с чедър и дип с горчица

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Шишков
шеф Шишков
Готви с рецептите на шеф Таньо Шишков

Съставки

наденици наденица1 опаковки опаковка
картофи картоф500 g g
чедър чедър200 g g
краве масло краве масло50
майонеза майонеза20 g g
горчица горчица50 g g
заквасена сметана заквасена сметана20 g g
люти чушки люта чушка
(по желание)
1

Кълцана наденица на скара и печени картофи с чедър и дип с горчица

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

60 min
(7)

Начин на приготвяне

Изпичаме наденицата на грил или грил тиган.

Обелваме картофите и ги нарязваме на шайби. Подреждаме ги в тава и слагаме маслото и малко вода. Печем около 40 min в предварително загрята на 180° С фурна, като 10 min преди да ги извадим, поръсваме картофите с настъргания чедър.

Приготвяме дипа, като смесваме майонезата, заквасената сметана и горчицата и разбъркваме добре. По желание може да добавим и люта чушка.