« Назад

Кълцана наденица на скара и печени картофи с чедър и дип с горчица

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

60 min
(1)
Време
Трудност
1 Рейтинг
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 60 min

Изпичаме наденицата на грил или грил тиган.

Обелваме картофите и ги нарязваме на шайби. Подреждаме ги в тава и слагаме маслото и малко вода. Печем около 40 min в предварително загрята на 180° С фурна, като 10 min преди да ги извадим, поръсваме картофите с настъргания чедър.

Приготвяме дипа, като смесваме майонезата, заквасената сметана и горчицата и разбъркваме добре. По желание може да добавим и люта чушка.