Измиваме и накъсваме салатите, отцеждаме ги и поставяме в дълбока купа. Добавяме разполовените чери домати.
Слагаме в малка тенджера балсамовия оцет заедно с шипковия мармалад и меда и редуцираме сместа за няколко минути, а после я охлаждаме.
Овкусяваме пилешкото бонфиле със сол и черен пипер и го изпичаме от двете страни до златисто в тиган (обикновен или грил – какъвто имаме).
Запичаме биволското сирене върху хартия за печене в сух тиган от двете страни.
Овкусяваме зеленчуците със сол и зехтин, след което ги разпределяме в чинии. Отгоре поставяме плочка запечено сирене, парченца пилешко бонфиле и накрая завършваме с шипков дресинг. Посипваме с нарязаните бадеми. По желание бадемите може да се запекат предварително на сух тиган, за да станат по-ароматни.
Избери продуктите, които искаш да добавиш в списъка за пазаруване
150 g зелени салати зелена салата 150 g червена салата червена салата 100 g рукола рукола 150 g чери домата чери домат 200 g пилешко бонфиле пилешко бонфиле 150 g биволско сирене биволско сирене 2 с.л. мед мед 50 ml балсамов оцет балсамов оцет 50 g шипков мармалад шипков мармалад 100 g сурови бадеми сурови бадеми 30 ml маслиново масло маслиново масло на вкус сол сол на вкус черен пипер черен пипер Добави в списъка за пазаруване