
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
риган риган | 1 връзка връзка | ||
червен пипер
червен пипер (пушен) | 1 с.л. с.л. | ||
маслиново масло екстра върджин маслиново масло екстра върджин | 4 с.л. с.л. | ||
сок от кайсия сок от кайсия | 150 ml ml | ||
лук лук | 1 глави глава | ||
чесън чесън | 1 скилидки скилидка | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеГрил марината за телешко месо
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязваме на ситно ригана. Обелваме и нарязваме лука на кубчета, накълцваме скилидката чесън и смесваме всички съставки с маслиновото масло и сока от кайсия.
Подправяме маринатата със сол и черен пипер. Смесваме месото с маринатата, покриваме и оставяме да преседи в хладилник поне 3 h.