
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
свински ребра
свински ребра (мариновани) | 1 опаковки опаковка | ||
червено зеле червено зеле | 250 g g | ||
зеле зеле | 250 g g | ||
моркови морков | 2 | ||
майонеза майонеза | 150 g g | ||
заквасена сметана заквасена сметана | 150 g g | ||
маслиново масло маслиново масло | 30 ml ml | ||
босилек босилек | 1 стръка стрък | ||
лимони
лимон (кора и сок) | 1 | ||
горчица горчица | 4 с.л. с.л. | ||
мед
мед (полифлорен) | 2 с.л. с.л. | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеСвински ребра, мариновани със свежо колсло и медено-горчичен сос
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Нарежи червеното и бялото зеле на тънки ивици и прибави към тях настърганите на ренде моркови. Овкуси ги с кората и сока от лимона, с маслиново масло, сол и черен пипер.
2. Добави заквасената сметана и майонезата и разбъркай хубаво. Ситно нарязаният пресен босилек ще придаде на салатата ти още по-добър вкус.
3. За соса към ребрата смеси меда с горчицата. Разбъркай ги хубаво, подправи със сол и черен пипер и отново разбъркай.
4. Приготви ребрата на грила и ги сервирай със соса и салатата към тях. Добър апетит!